Skip to main content

Cu un parcurs educativ solid, inginer, certificat Project Management Professional (PMP)®, absolvent Executive MBA, completat de experiență în mediul privat antreprenorial și corporatist, am decis să mă implic în sfera politică locală pentru a promova proiecte și inițiative care să sprijine îmbunătățirea calității vieții în Corbeanca.

„Respectul și integritatea sunt fundațiile succesului durabil.”

Mai multe despre mine

Sunt Sebastian Lupu, născut în Sibiu, in 1978, absolvent al Universității Lucian Blaga din Sibiu, specializarea Inginer Calculatoare. M-am relocat in 2011 in Paradisul Verde din Corbeanca împreuna cu soția mea si cei doi copii care au crescut in acesta comunicate.

Încă din timpul studiilor am fost antreprenor, am trăit pulsul dinamic al sectorului privat și am înțeles importanța inovației și a creării de oportunități pentru creștere și dezvoltare economică. Experiența în mediul privat m-a învățat că sunt esențiale flexibilitatea, adaptabilitatea și spiritul de inițiativă pentru a reuși într-un mediu în continuă schimbare.

Am urmat o cale de dezvoltare profesională continuă, obținând certificarea de Project Management Professional (PMP)® acordată de Project Management Institute din Philadelphia, SUA, în 2018.

În 2022, am finalizat cu succes programul de Executive MBA la Tiffin University, Ohio, SUA.

În plus, am avut privilegiul să fac parte din mediul corporatist, unde am ocupat funcții în consilii executive și în top management. Aici am dobândit expertiză în luarea deciziilor strategice și în gestionarea eficientă a resurselor. Experiența în acest mediu m-a învățat importanța planificării și a colaborării echipei pentru atingerea obiectivelor comune.

Pe lângă implicarea în mediul privat, am decis să-mi îndrept atenția către sfera politică, iar în 2018 m-am alăturat USR-ului, un partid dedicat transparentizării si eradicării corupției adept al valorilor progresiste și reformei pozitive.

Consider că fiecare locuitor al comunei Corbeanca merită să trăiască într-un mediu curat, sigur și prosper. Mă angajez să muncesc alături de dumneavoastră pentru a promova proiecte și inițiative care să sprijine educația, creșterea economică, protejarea mediului înconjurător și îmbunătățirea calității vieții în comunitatea noastră.

Susțin ideea că prin colaborare și dedicare putem face schimbări semnificative în bine în comunitatea noastră.  Împreună putem construi un viitor mai bun pentru noi toți.