Skip to main content

Am decis să mă implic pentru o viață normală, să nu mai fim nevoiți să spunem „a furat dar a și făcut”, să profesionalizăm serviciile administrative oferite cetățeanului, să investim în ceea ce este prioritar: infrastructură, educație, social (seniori, familii defavorizate), mediu antreprenorial local, parcuri (locuri de joacă pentru copii), sănătate într-un mod sustenabil și cu grijă față de mediu.

„E timpul pentru Schimbare, cea pe care o așteptăm de 30 de ani!”

Mai multe despre mine

Sunt Mirela Condruc, am 43 de ani, m-am născut în Constanța și locuiesc de mai bine de 9 ani în Comuna Corbeanca, mai precis în Tamași. Sunt căsătorită și de curând am devenit  mămică a 2 băieței gemeni acum în vârstă de 8 luni, iar odată cu acest eveniment fericit și mult așteptat, dorința de a trai într-o comunitate modernă cu acces la învățământ de calitate și servicii medicale, infrastructură coerentă și dimensionata corect, cu iluminat public funcțional și parcuri pentru copii, a devenit o prioritate.

 

Sunt una dintre milioanele de români dezamăgiți de clasa politică existenta de peste 30 de ani, care a decis că votul acordat vreunei formațiuni politice nu schimbă nimic, până în 2016 când,  odată cu guvernul Cioloș, s-a reaprins în mine SPERANȚA, acest sentiment uitat ce-i drept, că se poate „și la noi”.

M-am activat local și m-am înscris în RO100 Corbeanca, unde împreună cu colegii mei am început acțiuni de voluntariat și proiecte în folosul comunității noastre. Pasul de la activitatea civică spre politică a fost unul natural, când am realizat că succesul unui proiect civic depinde în cea mai mare măsură de deciziile politice, iar schimbarea clasei politice se poate realiza doar prin implicarea în politica a „oamenilor buni”, pentru care meritocrația, cinstea, orientarea către nevoile cetățenilor, profesionalismul, bunul simț sunt cu adevărat principiale.

Sunt absolventă a facultății de marketing, din cadrul ASE București, iar de peste 25 de ani lucrez în mediul privat în companii multinaționale, în diferite poziții de management, mai întâi în Food, iar apoi în Retail, mai precis vânzări. De 6 ani lucrez pentru proiecte de retail establishment atât în România cât și în străinătate – Croația, India. Am dobândit expertiză profesională în următoarele domenii: project management, project controlling, project and sales management.

E timpul pentru Schimbare, cea pe care o așteptăm de 30 de ani! Am decis să mă implic pentru o viață normală, să nu mai fim nevoiți să spunem „a furat dar a și făcut”, să profesionalizăm serviciile administrative oferite cetățeanului, să investim în ceea ce este prioritar: infrastructură, educație, social ( seniori, familii defavorizate), mediu antreprenorial local, parcuri (locuri de joacă pentru copii), sănătate într-un mod sustenabil și cu grijă față de mediu.

Împreună pentru Corbeanca!