Skip to main content

Sunt unul dintre milioanele de români care-și doresc să trăiască într-o țară normală și sunt alături de cei care vor aduce această schimbare aici, la noi acasă. Sunt inginer, licențiat în silvicultură și specializat în IT. Am lucrat aproape 25 de ani în mediul corporatist din străinătate. M-am întors definitiv în România pentru că știu că se poate și că doar de noi depinde schimbarea în bine a comunității în care trăim. Sunt membru USR Corbeanca și vicepreședite în Biroul organizației locale dar și consilier local ales în legislatura 2020-2024 . Alături de colegii mei sunt hotărât să fac tot ce-mi stă în putință pentru a produce schimbarea pe care cu toții ne-o dorim.

„Picătura de bine există în fiecare dintre noi!”

Mai multe despre mine

Salut, sunt Mihai Hudema, în vârstă de 55 de ani, și doresc să îmi prezint candidatura pentru funcția de consilier local.

Cu o diplomă de inginer licențiat în silvicultură și specializare în IT, am avut o carieră diversificată. În anii ’90, am fost implicat în dezvoltarea sistemelor digitale în silvicultură în cadrul Direcției Silvice Arad. Ulterior, în mediul corporatist internațional, am coordonat echipe de IT la setarea centrelor de date, implementarea de sisteme noi și furnizarea de suport pentru mii de utilizatori. Valorile pe care le-am învățat – lucrul în echipă, seriozitatea, onestitatea, respectul, profesionalismul și simțul practic – mă ghidează în tot ceea ce fac.

În 2018, am luat decizia de a reveni în România, văzând în această schimbare o oportunitate de a contribui la evoluția pozitivă a comunității. Ca membru al USR Corbeanca, am fost implicat activ în dezvoltarea mișcării și acum doresc să aduc această experiență și determinare în slujba comunității noastre locale. Cu hotărâre și pasiune, mă angajez să depun toate eforturile pentru a realiza schimbările de care avem nevoie. Contez pe susținerea voastră pentru a crea împreună o comunitate mai puternică și mai prosperă.